HOME
Missie
Total Facility Management
Publicaties
Profiel
Netwerk
Mens- en organisatieontwikkeling
Links


Oprichter en Eigenaar @ Van Management naar nieuw Leiderschap.

Mijn passie is Leiderschap. Het gaat bij mij om MENSEN en KLANTEN.

Ik help ondernemers, bestuurders, directeuren & managers betere leiders te worden, doe dat ook voor Management Teams & Boards of Directors en ondersteun bedrijven en organisaties bij het invoeren van Het Nieuwe Werken. (Alleen of in collegiale samenwerking met de experts op dit terrein).

Ik ondersteun ook bij het verbeteren van de klantbenadering.

Verder schrijf en spreek ik over Leiderschap en net- en webwerken. In 2008 schreef ik het artikel: "Authentiek leiderschap". Hierin maak ik - in navolging van John Kotter - onderscheid tussen managen en leiden / management en leiderschap.

Als ambassadeur van de Greenleaf Center for Servant Leadership EUROPE draag ik het gedachtegoed van Robert K. Greenleaf uit. Ook ben ik ambassadeur van Marshall Goldsmith, die ik waardeer om zijn visie. Hij brengt management terug waar het hoort namelijk dicht bij jezelf.

Het is mijn ervaring, dat het aanpassen van de leiderschapsstijl (van controle naar vertrouwen) een ontzettend groot en positief effect heeft. Er ontstaat energie en inspiratie, de medewerk(st)ers zijn meer gemotiveerd, de productiviteit gaat omhoog, het ziekteverzuim en verloop omlaag en de klanttevredenheid met sprongen omhoog, met als gevolg een opwaartse spiraal. Bovendien wordt enthousiasme onderdeel van een wisselwerking en wordt er meer gelachen. Lol in je werk èn een uitdagende en inspirerende job. Wat wil je nog meer.

Ik zei en schreef het al eerder: als we ons niet realiseren dat het gaat om mensen, missen we de boot. We raken medewerk(st)ers en kwijt en er komen geen nieuwe voor terug!

Lees het handvest "Nieuw leiderschap" en je weet wat er leeft.

Lees het boek "Delivering Happiness- a Path To Profits, Passion and Purpose-" van Tony Hsieh en geniet van diens visie.

Mijn advies: investeer in (dienstbaar) leiderschap en een daarbij passende klantbenadering.

Ik help u graag.

Triple A Total Facility Management | Baai 69, 8224 DN Lelystad | Koos.Groenewoud@AAA-TFM.nl | 0320-261143